+420 222 539 539
Mon - Fri: 8 am – 10 pm, Sat - Sun: 9 am – 10 pm

SPA HOTEL THERMAL Reviews

Hotel ratings

81%
Very good

by 53 reviews

  • Staff

    87%
  • Cleanliness

    88%
  • Equipment

    82%
  • Comfort

    76%
  • Value for money

    73%
Show reviews written by:
Show reviews in:
Sort by:
Show:

Alfred Peiker

mature couple, 27.12.2016

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Všechno

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Vladimíra Lešková

mature couple, 20.12.2016

Čeština

  • Overall rating
42 %
  • V hotelu bylo ubytováno málo lidí, tak že pobyt zde byl klidný. Jídlo bylo dobré.

  • Zastaralé vybavení pokoje, tvrdá matrace, v koupelně nebyl sprchový kout, vana neměla ani závěs. Bazén byl studený. Pití k večeři nám nabídli až u dezertu.

Personál
4
Služby
4
Čistota
8
Komfort
2
Cena/kvalita
3

Oleg BRUK

single traveler, 12.12.2016

Moravskoslezský kraj

  • Overall rating
90 %
  • Všechno v jednom hotelu.

  • Na pokoji 1422 jsem v prosinci vyháněl mouchy.

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 21.11.2016

Středočeský kraj

  • Overall rating
70 %
  • Pobyt se nám moc líbil, služby i strava perfektní. Personál jídelny vynikající.

  • Obsluha na baru by mohla pracovat spolehlivěji, nemělo by se jí stát, že se omlouvá, že některé nápoje už došly.... Na recepci se mi nelíbilo, že odcházející hosty od ubytovávají až po lustraci pokoje - je-li vše OK. Připadá mi to ponižující. Recepční navíc neví jaké slevy a služby nabízí příslušný balíček služeb, hledá (poměrně dlouho) je -li nabízená sleva pravdivá a místo omluvy to prezentuje slovy "Tak já vám to tedy dám."

Personál
6
Služby
8
Čistota
7
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Bohuslav Panuška

single traveler, 21.11.2016

Čeština

  • Overall rating
68 %

(without text rating)

Personál
7
Služby
8
Čistota
9
Komfort
5
Cena/kvalita
5

Miloslava Černá

single traveler, 6.11.2016

Čeština

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
8

Michaela Konečná

single traveler, 3.11.2016

Čeština

  • Overall rating
62 %
  • Vše, co bylo v nabídce, bylo splněno a dodrženo. Velmi milý a ochotný personál.

  • V koupelně byl cítit pisoár.

Personál
7
Služby
6
Čistota
7
Komfort
6
Cena/kvalita
5

Milan Hradec

mature couple, 2.11.2016

Středočeský kraj

  • Overall rating
86 %
  • stav a vzdálenost parkoviště, neútulný vchod do hotelu

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
8

JUDr. Jaroslav Skoták

single traveler, 31.10.2016

Jihomoravský kraj

  • Overall rating
92 %
  • Nabízený program prodlouženého víkendu neměl chybu. Užili jsme si nejen KV, ale i pohody hotelu. Procedury, bazén, sauny, klid a pohoda. Jídlo nadstandartní. Velmi pěkný byl program Vivat Čajkovskij.

  • Někde se stala chyba v celých KV. Kávu za 60 - 90 Kč a pivo za 80 kč si nedá moc hostů. Bude-li se takto pokračovat, budou tuzemští hosté jezdit jinam. Není to problém hotelu, ale za kulturou nebylo skoro kam jít.

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

mature couple, 31.10.2016

Moravskoslezský kraj

  • Overall rating
96 %
  • Poloha hotelu, možnost pobytu se psem, kvalita a množství jídla, léčebné procedury.

  • Obsluha ve Film café - pomalá.

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Vladimira Viktorie Gucfa

single traveler, 31.10.2016

Čeština

  • Overall rating
90 %
  • Služby bez nedostatků Přivětivost personálu jak hotelu tak balneo a welnes Čistota včetně denního úklidu pokoje (péče o komfort) Vysoká úroveň stravování ( bufetový zpúsob snídaně i večeře) s velkým výběrem a vysokou kvalitou přípravy jídel i servírování Přívětívost na každém kroku.

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
0

Karel Koberstein

single traveler, 31.10.2016

Čeština

  • Overall rating
96 %
  • Chování některých movitých klientů z východu

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Romana Benešová

single traveler, 31.10.2016

Čeština

  • Overall rating
50 %
  • Hotel má ochotný personál a velký výběr celkem kvalitního jídla. Průměrně vybavené pokoje.

  • Velmi znečištěné přehozy na postelích - nechutné neidentifikovatelné skvrny. Opotřebované župany menších velikostí. Nelze se domluvit na procedurách dopředu, přijímací procedura je poměrně zdlouhavá - připraví klienta o 2 h času z pobytu. Některé procedury z kapacitních důvodů nelze, jiné nelze o víkendu, apod.

Personál
5
Služby
5
Čistota
5
Komfort
5
Cena/kvalita
5

Anonym

single traveler, 4.8.2016

Česká republika

  • Overall rating
95 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Igor Kukura

single traveler, 6.5.2016

Čeština

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Ing. Miroslav Beneš

single traveler, 14.4.2016

Čeština

  • Overall rating
84 %
  • Vstřícný personál Čistota pokoje a koupelny Samostatné WC s WC-sprchou Krásné wellness Klid v ubytovací i wellness zóně Výborná kuchyně, velký výběr pokrmů včetně zeleniny a ovoce

  • Nesprávná informace o provozní době bazénu v Alžbětiných lázních vyřešena omluvou a voucherem na občerstvení

Personál
8
Služby
7
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Jitka Janečková

single traveler, 2.4.2016

Čeština

  • Overall rating
90 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Jolana Kolářová

other group, 29.3.2016

Jihomoravský kraj

  • Overall rating
100 %
  • Velmi slušný a inteligentní personál, vše naprosto v pořádku.

  • Bohužel tento hotel ma i klienty, kteří se neumí chovat a myslí si, že když maji peníze, tak můžou si vše dovolovat. Chování některých ruských a arabských klientů, pro tento hotel není dobrou reklamou. Do společenských mistnosti chodí s čepicí na hlavě, místo společenského oblečení si venou domací oblečení nebo to v čem spí. Bohužel jejích inteligence je na bodu mrazu. Ale pravděpodobně my je to nenaučíme. Přejí hotelu hodně slušných a inteligentních hostů. J.K.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jürgen Teichmann

single traveler, 2.1.2016

Česká republika

  • Overall rating
60 %
  • Die zentrale Lage.

  • Nicht gefallen hat : - Diese Durchgangszimmer - viel zu klein, das ist kein Komf. Doppelzimmer, die Minibartür könnte man aus Platzgründen nicht öffnen. Man könnte keinen Schreibtischstuhl plazieren ! - Aufzüge waren oft überlastet - Der Wellnessbereich viel zu klein, 8 Liegen ( was soll das ? ) die Sauna 8 Plätze. - Kaum Thermalwasser ( kein Thermalbad ) im Wellnessbereich. - Der Aussen-Anblick ihres Hotels ist eine Katastrophe. - Eine Schade für ihre Stadt und Ihr Hotel, dass seit 2 Jahren der Aussenpool still liegt, obwohl Sie damit noch immer Werbung machen. - Ich werde auch ihren Bürgermeister dazu einige Fragen stellen ! - Insgesamt hat Ihr Hotel eine 3 verdient.

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

mature couple, 26.10.2015

Čeština

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.